tisdag 11 november 2008

Faller A, faller I, faller ????????



Tänka sig vad hösten har bjudit AIK´s fotbollssupportrar på. Först förluster och sedan ett större antal oavgjorda. Därefter ett antal fantastiska vinster, samt en hedrande femteplats och "bäst i stan"! Men det räckte inte. Det skulle bli mera!
Igår morse började "skyfallet och storflykten". Först sparkades tränaren Rikard Norling. Detta trots den mycket positiva statistiken 1-2-5-5, för hans verksamhets år med totalansvar. Sedan bestämmer styrelsen och VD Charlie Granfelt att gå skilda vägar. Inte nog med det, undan för undan har den gamla ledarskaran runt Charlie och Rikard har försvunnit. Sportchefen Ola Andersson och hjälptränaren Nebojsa. Båda är gamla storspelare i klubben, vilket gör att det känns väldigt konstigt. Hjälptränaren ska skaffa nytt uppdrag tillsammans med Rikard. Vad de andra två ska göra är det ingen som vet.
Det tråkiga med Charlies sorti, är att det är han som skapa den moderna storklubben av AIK. När han kom till klubben fanns där bara en knackig ekonomi och ett lag i Superettan. Charlie vände trenden och har idag gjort klubben till en av de mest intressanta i Sverige.
Jag vill den här vägen tacka gänget för deras fantastiska arbete med min äldsta kärlek. en kärlek som min pappa grundade redan på 50-talet.

Inga kommentarer: