onsdag 1 juli 2009

Juli månad har börjat.....

.....och jag har startat att producera lite tankar på "Kloka ord och galna idéer" igen. Juni blev en lågt hållen månad, eftersom jag var lite splittrad. Det jag vill berätta för er är hur underbar en Valenciansk vardag är idag.
Vi har börjat få ordning på utannonseringen av vår lägenhet och hoppas att finna lite mera intresseter via olika internetsidor. Vi begär 155. 000 € för den, vilket är att betrakta som lågt men inte "billigt".

Annars njuter vi nu väldigt mycket av den begynnande sommaren, med ett hav som är på gränsen till varmt och ofta mycket stilla. Vi har för vana att ta vår korta promenad ned och kasta oss i böljorna , för att "ligga och guppa" upp till en timma. Sedan går vi hem och njuter av solen på terrassen, vilket är lite skönare än att vara kvar i den fina sanden. Uppe på terrassen får vi också njuta av våra fina blommor. Två av sorterna är Hibuskusen som blommar med en eller två kronor om dagen. Den andra är Passionsblomman, som har varit enormt vacker under juni. Det har varit enda upp till 15 blommor vissa dagar och andra bar två. Dess blommor lever ju bara en dag, så de måste njutas direkt.

Doktorn har ju talat om för oss att det finns lite för mycket av Eugenia och Lasse. Vi löser det genom att tänka lite extra på vad vi äter och genom att vardagmorgnar besöka simhallen för 30 minuter motion. Vår förhoppning är att vi ska minska lite undan-för-undan i demension. -Håll tummarna för oss och hjälp oss att må bättre.

Inga kommentarer: