torsdag 17 november 2011

Ansvar occh politk

Sitter och är förbannad på Anders Johansson och hans dubbelspel. Om det nu är så många fel på den partiledare, som du var med att tillsätta i mars 2011. Du satt då i det verkställande utskottet och partiledningen, som efter en lång "mangling" med konkreta frågor och följdfrågor, valde Håkan Juholt till vår ledare. Hur kan du efter endast 6 månader gå ut offentligt och total såga killen, som man säger i Märsta (ditt eget Rosengård). Och detta som partistyrelseledamot via ett SMS endast direkt till pressen, för inga av de ledande Socialdemokraterna i partistyrelsen har fått det.

Du klankar på att Juholt inte riktigt vill eller kan exakt beskriva, hur han ska lösa frågan om olikheterna i beskattningen av pensionärer och löntagare. Lirar du i pyjamas eller är du bara dum, säger AIK-anhängarna i Märsta. Skulle du som fotbollsledare avslöja hela din taktik för att laget ska vinna, redan före avspark? När det gäller skattefrågan vore det att ge ALLIANSEN receptet på den vinnande kakan, innan du fått ens börjat baka själv! Att du inte förstår de tekniska diskussionerna, kring företagsformer inom vården förvånar mig inte. För det krävs en hjärna med skärpa.

På något sätt verkar det bara finnas ett undertryck mellan dina öron. Är det inte dags att du tar ansvar för dina handlingar och ställer din stol i partistyrelsen till förfogande?

Inga kommentarer: